Onog trena kada smo postali roditelji počela je naša velika avantura zvana Baby Atlas. Svaki dan sa novim članom porodice bio je zapravo nova stranica atlasa u kome se nalaze nepoznate zemlje, predjeli, planine i gradovi.

Istražujući šta je to najbolje što našoj bebi možemo pružiti, pored ljubavi i pažnje, naišli smo na razne brendove koji nijesu dostupni kod nas. Oduševljeni, pomislili smo da nam fali mjesto gdje bi i drugi roditelji mogli da pronađu nešto lijepo, zdravo, kreativno za svoje dijete.

Svaki proizvod je biran sa posebnom pažnjom, upravo onako kako bismo birali i za naše dijete, a mnoge od njih već posjedujemo i praktično smo ih isprobali. Proizvode koje nudimo prepoznaćete po vrhunskom dizajnu i kvalitetu.

Baby Atlas će postati mjesto gdje ćete uvijek pronaći stvar koja budi kreativnost i maštu vaših najmlađih, i gdje ćete zasigurno poželjeti da ste i vi opet djeca!

Vaše potrebe i komentari su nam od velikog značaja jer nam je cilj otkrivanje novih proizvođača i širenje ponude za njihovo ljepše djetinstvo, a naše bezbrižnije roditeljstvo! Zato nastavimo ovu avanturu zajedno!

Upoznajte naš tim!

DANIJELA

Iako i sama izgleda kao djevojčica, Danijela ima četvoro djece, od čega najstarije ima 14 godina. Svi koji znaju Danijelu ostanu šokirani kada čuju ovo, ali časna riječ, govorimo istinu! Ovo znači da ćete od Danijele uvijek dobiti pravi savjet šta pokloniti djetetu bilo kog uzrasta, jer ne postoje razvojna faza, trend u odrastanju i “dječije bubice” koje ona nije prošla sa svojim klincima. Njena super moć je to što svakoga dočeka sa prepoznatljivim osmijehom i strpljivo odgovara na 1001 pitanje.

ĐORĐA

Glavni “krivac” za otvaranje Baby Atlasa! Ima godinu i osam mjeseci i njen posao u Baby Atlasu je da testira sve igračke prije nego što riješimo da ih uvrstimo u ponudu. Već mjesecima unazad dobija titulu radnika mjeseca, i možemo da se pohvalimo da je baš napredovala u poslu jer smo se u početku malo teže sporazumijevali sa njom 🙂 Nemojte da se prevarite što je djevojčica pa da pomislite da je zanimaju roze igračke i stvari za uljepšavanje. Naša Đorđa najviše voli prevozna sredstva - guralice i trotinet i poneki autić. Uz Janod igračke smo naučili da pecamo, da igramo igru memorije, da ispuštamo zvuke životinja. Zubići su nam rasli uz Oli&Carol glodalice. Lutke nas još uvijek ne zanimaju, ali se nadamo da će se vremenom probuditi djevojčica u njoj 🙂 Naravno, suvišno je da kažemo da su nam Izipizi naočare nezaobilazan modni dodatak! Đorđina super moć je njena neodoljivost i nevjerovatna sposobnost da magično napravi štetu ako duže od 4 sekunde ne gledate šta radi. Čekajte, pisanje ovog teksta je trajalo duže od 4 sekunde... KO GLEDA ĐORĐU?

BORKO

Naša Instagram zvijezda, naša influenserka! Iako mnogima djeluje kao smiješni plišani konj, Borko je punopravni član Baby Atlas tima. Živi u Podgorici, ali putuje često, voli majku, ne voli kad mu se naređuje i bori se za to da se djeca nikad ne tuku i da se uvedu neradni petak i četvrtak, jer se lako umara. Možda ga sretnete kod nas u radnji, a možda ne, jer ne dolazi uvijek na posao i nije baš najbolji radnik ali ga i dalje volimo. Njegova super moć je ta što može da spava 40 sati dnevno i da mu i dalje ostane vremena za krug trotinetom po centru.

Glavni Meni